Meer informatie? info@lekker-bakkie.nl  |    +31 646071041  |    +31 657590173  |   |  Zeefbaan 29, Winschoten  |   | 
Wilt u ook dat uw klanten worden verzorgd met een LekkerBakkie? Vraag een vrijblijvende offerte aan. OFFERTE AANVRAGEN
Koffie op je Buurtfeest, LekkerBakkie

LekkerBakkie, Koffie tijdens een Buurtfeest.

Beter een goede buur dan een verre vriend, verzorg de buren met goede Koffie!

Buurtfeesten zijn hip, buurtfeesten zijn leuk en daar hoort hippe goede Koffie bij. LekkerBakkie is in te huren om je buurtfeest te voorzien van heerlijke Koffie-variaties. Je hebt de keuze uit bijvoorbeeld een heerlijke cappuccino, een krachtige espresso of een volle americano. Buurtfeesten zijn van alle tijden en goede Koffie ook, zeggen wij bij LekkerBakkie.                
     Het is misschien ook mogelijk om in jouw buurt een subsidie aan te vragen voor je buurtfeest, kijk op de site van de gemeente waar je in woont of op www.burendag.nl. LekkerBakkie komt graag de buren dichterbij elkaar brengen met een goede kop Koffie.

Ga je een buurtfeest organiseren en wil je er ook graag goede Koffie bij? Bij LekkerBakkie heb je de keuze uit vier prachtig gerestaureerde voertuigen, ze zijn verschillend in grootte maar allemaal voorzien van een professionele espressomachine om overheerlijke Koffie te kunnen maken.

Lijkt het je leuk dat LekkerBakkie de Koffie komt verzorgen op je buurtfeest? Je wilt nog wat extra info, neem dan contact met ons op of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan. 

 

 

Reserveer direct 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Koffie op Locatie - Bedrijven - LekkerBakkie
LekkerBakkie - Koffie en Thee Foodtruck

LekkerBakkie heeft onder andere koffie verzorgt voor:

We ontvangen u graag met een LekkerBakkie!
|