LekkerBakkie, Koffie op een Schoolfeest.

De DJ is gehuurd en het thema feest is besproken, maar je wilt nog dat stukje extra beleving voor je gasten? LekkerBakkie is een goede keuze. We verzorgen heerlijke Koffie op je schoolfeest zo dat je als leraar, directeur of conciërge je bezig kunt houden met de belangrijkere zaken. Dus als het nieuwe schoolseizoen weer gaat beginnen, er een ouderavond wordt gepland of een ander leuk evenement, LekkerBakkie komt graag Koffie-specialiteiten maken.

Wil je graag dat de Koffie op het schoolplein wordt geschonken, of toch liever in het gebouw zelf? LekkerBakkie geeft je de keuze uit meerdere voertuigen. Door de verschillende groottes is er vrijwel altijd een die past op je gewenste locatie. Wil je daarnaast ook bijvoorbeeld een mini-muffin met het logo van je onderwijsinstelling, LekkerBakkie kan je daar ook mee helpen.

Wil je nog wat mogelijkheden met ons bespreken, neem dan contact met ons op. Ben je al overtuigd dat LekkerBakkie aanwezig moet zijn met heerlijke Koffie en Thee, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

LekkerBakkie heeft onder andere Koffie verzorgd voor: