KoffieFoodtruck in Groningen

Barista Koffie uit een mobiele Espressobar
Wij hebben meerdere leuke voertuigen die allemaal zijn omgebouwd als leuke, mobiele espressobars. Ze zijn in verschillende afmetingen en kunnen daardoor zo goed als overal Koffie op Locatie maken. Onze Barista maakt de Koffiespecialiteiten vers ter plekke speciaal voor jou en je gasten. Het enige wat we nodig hebben om aan de slag te kunnen is een stroompunt (230V), voor de rest nemen we alles zelf mee.

Waarom een KoffieFoodtruck van LekkerBakkie?
✓ Heerlijke Koffiespecialiteiten
✓ Leuke Barista’s
✓ Je hebt zelf tijd voor je gasten en/of klanten
✓ Leuke Eyecatcher
✓ Wij zijn flexibel en luisteren naar de klant

Offerte aanvragen

Evenementen die we in Groningen bezoeken

Onze KoffieFoodtrucks kun je bijvoorbeeld tegenkomen op; Bevrijdingsfestival Groningen, Pura Vida in Blauwestad en Festival Hongerige Wolf. Ook hebben we de Koffie verzorgt op meerdere plekken in de provincie Groningen tijdens (festival)bruiloften.

Een Koffie TukTuk bij je bedrijf / thuis / andere leuke plek?
Onze Koffie-Foodtrucks zijn in te huren om  Koffiespecialiteiten en Thee op elk gewenst moment te komen maken. De Barista maakt ter plaatse de lekkerste Cappuccino’s, Espresso’s, Americano’s en Thee. Benieuwd naar de prijzen van koffie op locatie van LekkerBakkie? Kijk dan snel op onze prijzenpagina. Je wilt een vrijblijvende offerte, dat is natuurlijk ook altijd mogelijk.

LekkerBakkie heeft onder andere Koffie verzorgd voor: