Lekker bakkie op uw bedrijf

Koffie catering voor bedrijven

Bij een bedrijfsfeest voor het 10-jarig bestaan, een koopavond of een andere gelegenheid past altijd wel een goede kop Koffie. Mede door de geringe grootte van de mobiele Koffiewagens, is het mogelijk om in vrijwel elk pand Koffie te schenken. Daarnaast kunnen alle mobiele espressobars buiten worden ingezet, er is immers alleen maar een 230V stroompunt nodig! De mobiele Koffiebars van LekkerBakkie worden vergezeld door een Barista, zodat je zelf werkelijk niets hoeft te doen, behalve genieten van een vers gemaakte smakelijke Koffiespecialiteit. Jij en je klanten of medewerkers zullen tevreden zijn.

We hebben een keuze uit verschillende voertuigen voor je evenement! Kijk vooral op de pagina "Koffie Foodtrucks" voor een impressie.

Offerte aanvragen

Koffie als eyecatcher in je winkel

De voertuigen van LekkerBakkie bieden een kans om je klanten in het zonnetje te zetten. Vaste en nieuwe klanten verdienen aandacht en wat brengt dat gevoel nu beter over dan een vers gemaakte kop Koffie? Door keuze uit een Espresso, Doppio, Cappuccino, Americano of Thee wordt er in alle behoeftes voorzien. 

Extra aandacht voor de klant

Doordat er ter plaatse Koffie wordt gemaakt, is het een leuke beleving. Maar het allerbelangrijkste is dat klanten langer in je zaak blijven en blij verrast zijn door het gebaar. Je hebt alle tijd voor je klanten en wij van LekkerBakkie regelen goede Koffie en een leuk gesprek.

Offerte aanvragen

Koffie catering op locatie
LekkerBakkie verzorgt de Koffie bij bedrijven/winkels

LekkerBakkie verzorgt de Koffie bij bedrijven/winkels:

De voordelen op een rij:

  • Klanten klanten blijven langer in je winkel.
  • Wanneer al je medewerkers klanten aan het helpen zijn, worden (potentiële) klanten toch bediend.
  • Extra aandacht voor de klant.


Offerte aanvragen

LekkerBakkie heeft onder andere Koffie verzorgd voor: