In het nieuws

LekkerBakkie heeft een aantal keren de krant en de Landelijke televisie gehaald! 

Op deze pagina zijn de artikelen en fragmenten terug te vinden . 

LekkerBakkie op RTL4 

"De broers Gerben en Emil van der Graaf van LekkerBakkie uit Beerta zijn genomineerd voor ‘De beste van Nederland’, ee gloednieuwe tv programma van productiebedrijf Stay in Touch Media, dat wordt uitgezonden op RTL4.

In dit programma gaat ondernemend Nederland de strijd met elkaar aan om deze felbegeerde titel."De beste van Nederland". 

Na ons gepresenteerd te hebben met een vlog, was het aan het kijkend publiek van RTL4 om te stemmen op de geselecteerde koffiebarren. We zijn erg trots op de uitslag " De beste koffiebar van het noorden ".

Bekijk hier het fragment 

Offerte aanvragen

Dagblad van het Noorden:

Op 19 oktober 2016 stonden we in het Dagbald van het Noorden. We werden geintervieuwd tijdens de Zuidlaarder markt. 

Elk bakje koffie vers gemalenen gezet

Koffie is volop verkrijgbaar op de warenmarkt. Vaak voor 1 of 1,50 euro. Gerben van der Graaf (27) uit Winschoten van LekkerBakkie vraagt onverstoorbaar 2 of 3 euro voor zijn espresso, americano of cappuccino. " Elk bakje is vers gezet van vers gemalen bonen", zegt van der Graaf. Hij serveert de koffie ook vanuit een oldtimer Citroën Dyane. De wagen roept nostalgische gevoelens op bij de menige klant. " Idereen heeft er wel een verhaal bij : mijn opa heeft zo'n auto gehad, zeggen ze dan. Het is de eerset Zuidlaardermarkt voor van der Graaf. " het ging soepel om hier te komen. Misschien heeft het ook geholpen dat ik ook al op de voorjaarsmarkt ben geweest".

De Oldambster 

LekkerBakkie op Festival, over de VLOED.
Op 4 juni stonden wij bij het festival over de Vloed te Hongerige Wolf.

Hieronder een selectie uit het artikel: 

Perfect

Het weer was perfect! Het was bijna te warm. Gelukkig was er op het laatste moment een ijscokar ingevlogen die helemaal uiteindelijk uitverkocht was. Het Buurthuis Ganzedijk & Hongerige Wolf runden een bar en je kon er pizza en soep kopen bij The Donkeys Catering. Vanuit een oldtimer kon je een kop koffie kopen bij Lekker Bakkie uit Beerta. Verder was er een audio-beleving. Je kreeg een koptelefoon op en volgt de instructies.

Offerte aanvragen

Steenwijker courant

LekkerBakkie op de Steenwijker markt.

Op 13 juli stonen wij op de markt "Knarrende karren" in Steenwijk. 

Hieronder een selectie uit het artikel.

Inhaalslag:

Koffieverkoper Gerben van der Graaf uit Winschoten heeft in de achterbak van zijn auto een prachtige koffie en theemachine gebouwd. "Ik serveer daarbij reepjes chocolade en ik heb ook een cappuccino. Naast markten worden wij ook gevraagd op bruiloften en bedrijfsfeesten".

LekkerBakkie heeft onder andere Koffie verzorgd voor: