Koffie & Thee Foodtruck: LekkerBakkie Piccolo

Wat kost het om LekkerBakkie in te huren?

LekkerBakkie levert maatwerk om Koffie op locatie te schenken. De prijs bestaat uit het aantal uren dat u LekkerBakkie wilt inhuren (min. 2 uur) en het aantal consumpties. Op deze manier is het wel zo eerlijk, u betaalt niet voor iets wat u niet wilt.

Bij de Prijs inbegrepen:
- Keuze uit één van de vier LekkerBakkie mobiele koffievoertuigen
- Een Barista om heerlijke Koffiespecialiteiten te maken
- Verschillende soorten thee, koffiemelk, suiker, roerstaafjes etc.

LekkerBakkie verzorgt nog meer:
Er kan ook gebak verzorgd worden door LekkerBakkie (dit is niet bij de prijs inbegrepen).
Kortom, een gezellig en bovenal lekker koffiemoment!

De prijzen van LekkerBakkie zijn exclusief 9% BTW

Offerte aanvragen

Waarom Koffie van LekkerBakkie?

De Koffievoertuigen van LekkerBakkie hebben een unieke uitstraling die mensen een glimlach geeft wanneer ze één van de mobiele Koffiewagens zien. De mobiele Koffiebars zijn uitgerust met professionele apparatuur om een zo lekker mogelijke kop Koffie te presenteren. De Koffievoertuigen zijn zo ingericht dat alles op 230 volt werkt en daardoor zijn ze vrijwel overal inzetbaar. De mobiele espressobars kunnen worden ingezet op open-dagen, bedrijfsfeesten, bedrijfscatering, evenementen, etc. De voertuigen zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Koffievoertuigen van LekkerBakkie
Gebak met Logo, Afbeelding of Foto.

Barista en Koffie

Een gastvrij ontvangst voor uw klanten en een zorgenvrije dag voor uzelf. Koffiekar LekkerBakkie ontfermt zich over de Koffiespecialiteiten en verschillende soorten (verse) Thee. De prijzen zijn inclusief alle Koffie en Thee, melk, suiker, bekers, roerstaafjes plus toebehoren. Daarnaast komt er een Barista die uw klanten ontvangt en een onderhoudend praatje met de gasten houdt wanneer gewenst. Wij gebruiken aromatische Italiaanse Koffie van onze eigen LekkerBakkie blend, wanneer een ander Koffiemerk gewenst wordt kan dit in overleg.

Bijkomende kosten zijn 40 ct per km

Gebak met Logo / Afbeelding / Foto.

Wij hebben ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld mini muffins met eigen logo/afbeeding/foto aan te bieden!
De afgebeelde muffins zijn al te koop vanaf €1,60 per stuk. Wanneer u interesse heeft vraag dan naar de mogelijkheden, we denken natuurlijk graag mee met het ontwerp.

Offerte aanvragen

LekkerBakkie heeft onder andere Koffie verzorgd voor: